Nyelvváltás
MagyarEnglish
Pénznemváltás
Megbízható bolt
Árukereső.hu
TOP termékek
Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés

Hírlevél
Fizetési megoldás

Infiray (Infiray Outdoor, Xinfrared)

InfiRay® IRFPA technológia vezető gyártója

Bemutatkozás:

Cégünk, az InfiRay®  az infravörös és hőkamerás képalkotó ipari szektorban működő fejlesztő és gyártó vállalat. Saját szellemi tulajdonú termékeink és megoldásaink kifejezetten alkalmasak professzionális felhasználásra. Infravörös érzékelők, hőkameramagok és -modulok, valamint terminálalkalmazásokhoz használt hőkamerák és képalkotók a fő termékeink, amelyeket már a világ 89 országába és régiójába értékesítettünk.

Az InfiRay több mint 1200 főt foglalkoztat, mely alkalmazottak 48%-a a termékkutatásra és -fejlesztésre koncentrál. Az évek óta tartó erőfeszítéseknek köszönhetően 662 szellemi tulajdonjogi projektet engedélyeztek és fogadtak el. Ezek a szabadalmak az IC-ről, a MEMS-érzékelőkről, a Matrix III képi algoritmusokról és az AI-Temp intelligens, pontos hőmérsékletmérési algoritmusokról szólnak. A termékek, megoldások és algoritmusok felhasználhatók a járványmegelőzés és -ellenőrzés, az ipari hőmérsékletmérés, a biztonsági felügyelet és a tűzmegelőzés, az éjszakai felderítés, az automatikus vezetés, az IoT, az AI és a gépi látás területén.

 

Márkanyilatkozat 

Az InfiRay, InfiRay Outdoor és Xinfrared márkanevek tulajdonosa a Raytron Technology Co., Ltd.

 Az InfiRay vezető szerepet tölt be a hűtés nélküli IRFPA területén, és az infravörös képalkotó technológiák és termékek kutatás-fejlesztésére és gyártására összpontosít. Az InfiRay elkötelezett amellett, hogy professzionális infravörös hőkamerás termékekkel és ipari megoldásokkal lássa el a globális ügyfeleket. Fő termékek az infravörös érzékelő chipek, hőkameramagok és hőkameramodulok, éjjellátó hőkamerák, infravörös hőkamerák stb.

 Az InfiRay Outdoor a kültéri termékere fókuszál, célja a professzionális kültéri optoelektronikai termékek fejlesztése és gyártása, kiemelkedő technológiai élményt nyújtva az ügyfeleknek világszerte.

 A Xinfrared az innovatív fogyasztói hőkamerás termékekre összpontosít, és elkötelezett amellett, hogy a fogyasztók számára költséghatékony hőkamerás termékeket biztosítson, így az infravörös hőkamerás képalkotás háztartások ezrei számára válik elérhetővé.

 

Webáruház készítés