Nyelvváltás
MagyarEnglish
Pénznemváltás
Megbízható bolt
Árukereső.hu
TOP termékek
Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés

Hírlevél
Fizetési megoldás

Huepar

Levelsure (Huepar) cégprofil


A LEVELSURE Technology CO., LTD. egy dinamikusan fejlődő high-tech vállalat, amely főként építőiparban használatos lézeres mérőeszközök gyártására szakosodott. Fő profiljuk ezen belül a szintező lézer, a lézeres távolságmérő, valamint ezek tartozékainak gyártása és értékesítése.


A vállalat központja Kínában található, a globális marketing és értékesítési központ pedig Zhuhai-ban. A LEVELSURE nagy számú tapasztalt ipari veteránnal és szakemberrel dolgozik mind a gyártás, mind a kutatás-fejlesztés, valamint a minőségellenőrzés területén. Legtöbbjük már legalább 8-10 éves vezetői tapasztalatot szerzett a lézeres műszerek gyártásában működő óriáscégeknél. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy professzionális szolgáltatást, költséghatékony és kiváló minőségű termékeket kínáljunk a felhasználóknak. Az ügyfelek és a fogyasztók jobb kiszolgálása érdekében a LEVELSURE nemzetközi értékesítési hálózatot hozott létre az USA-ban, az EU-ban, ezen belül például az Error Design Kft. (VOVOV lézer)

és leányvállalatot Indiában, valamint egy karbantartó állomást Spanyolországban. Gazdag OEM / ODM tapasztalattal rendelkező K + F csapatunk együtt dolgozott/dolgozik olyan világmárkákkal, mint a STANLEY, Leica és STABILA, valamint Kingfisher, Laser Liner, Spectra, BMI stb.


Termékeinket folyamatosan feljesztjük, hogy javítsuk mind a minőséget, mind a felhasználói élményt. Napjainkban az ipari felhasználásra: a kikötői, kohászati, vasúti, közúti és hídépítési, logisztikai, környezetvédelmi, vízvédelmi és hidrológiai alkalmazásokra szánt termékeinket megelégedéssel alkalmazzák ügyfeleink, ugyanakkor a polgári területeken használt termékek is jó nevet vívtak ki a nemzetközileg ismert, vezető márkagyártók között.


A Levelsure továbbra is teljes mértékben elkötelezett az innovációorientáltság és a minőség alapvető értékei iránt. Víziónk az, hogy ügyfeleink életét, munkáját mind kényelmesebbé tegyük ésszerű áron.

Webáruház készítés